iPad 4 T-Mobile

iPad 4 T-MobileEen iPad 4 met een abonnement bestellen ? Dan zou je voor T-Mobile kunnen kiezen al is het alleen al voor de iPad 4 aanbiedingen die T-Mobile te bieden heeft. Met het supersnelle internet en de goedkope abonnement prijzen is T-Mobile één van de grootste telecom aanbieders waar jij je iPad 4 bestellen kunt.

Je wilt natuurlijk optimaal gebruik maken van jouw iPad 4 ook als je geen WiFi tot je beschikking hebt, dan is er maar één optie en dat is een iPad 4 bestellen i.c.m. een abonnement, zodat het niet uit maakt of je nu in de auto, de trein of in een park bent, je hebt altijd en overal internet op jouw iPad 4.

Wij hebben hier alle T-Mobile iPad 4 abonnementen voor je overzichtelijk op een rij gezet, zodat jij in één oogopslag kan zien welk iPad 4 T-Mobile abonnement het beste bij jou past.

Hieronder de iPad 4 prijzen i.c.m. een abonnement van T-Mobile.

16GB iPad Retina + 3G: €179,95
32GB iPad Retina + 3G: €269,95
64GB iPad Retina + 3G: €359,95

Deze prijzen zijn alleen geldig bij een tweejarig Internet Extra-abonnement (2,5GB) of Internet Maximaal-abonnement (15GB) voor tablets. De maandelijkse kosten zijn respectievelijk €19,06 en €30,50 voor de eerste drie maanden. Daarna betaal je €38,13 en €61,01 per maand. Je kunt extra voordeelbundels zoals Internet Europa bij het abonnement afsluiten. Als je een goedkopere iPad Retina met abonnement zoekt, kan je ook kiezen voor Internet Standaard van €12,71 per maand voor 500MB dataverkeer, maar dan betaal je wel wat meer voor de iPad 4 Retina.

Bij T-Mobile kan je alleen de ‘Cellular’-versie van de iPad 4 (iPad Retina) kopen en niet de Wi-Fi only-versie.

Als je de iPad 4 Retina kopen wilt bij T-Mobile dan kan dat hier.